Nagyszínpad
Akvárium Klub


Szavazási időszak:
2019. május 13. 09:00-tól 2019. május 16. 23:15-ig

 
 

Nagy-Szín-Pad! elődöntő: 05.10. péntek

A USEME egy modern pop-metál zenekar, a magyar zenei élet öt kiemelkedő és elismert alakját egyesítette azzal a céllal, hogy közösen együttműködve valami frisset és újat alkossanak. Egyedülálló produkciójukkal egyből sikerült berobbanniuk a hazai színtérre. Mára két nagylemezt, több klipet és számos telt házas klubbulit tudhatnak maguk mögött. A tudatos építkezésnek köszönhetően kihagyhatatlan szereplői a nagyobb hazai fesztiváloknak is. A zenekar pályafutása során végig nagyon termékeny volt, folyamatosan új ötletekkel rukkoltak elő, jelenleg is harmadik, 2019 őszén megjelenő albumukon dolgoznak. A jövőben is arra számíthatunk, hogy rengeteg új energiát fognak felszabadítani, érdemes figyelni rájuk!
 
 

Zsűri vélemények

 
Áron András 'Apey'
 
A USEME csak kevesek számára nem egy veteránokból álló szupergrup, maximálisan hozták a férfiak, amit kell, kiváló hangzás, és lemosták az egész színpadot, az oda-vissza pattogó energia és a közönség reakciója szerintem mindenkinek mindent elárul az estéről. 
 
Boros Csaba
 
Sajnos nem tudtam ott lenni az Akváriumban és mint tudjuk, az élő koncert atmoszférája teljesen más, mint utólag 20 perc az iPademen. Viszont tanulságos, mert olyanokat is meghall az ember, ami ott helyben fel sem tűnik, hiszen elviszi a koncert lendülete. De a Useme így felvételről is nagyon tetszett! Profi zenészek, profi zenekar (a kettő nem mindíg jön össze), csak rájuk jellemző, egyedi stílus. Bírom ezt a “tudományos”, már-már progresszív rock zenét. Kitűnő hangszerelés és dinamikai megoldások az egyes dalokon belül. Bálint, mint frontember uralja színpadot, néha becsúsznak kisebb hibák, de kinél nem! Így utólag visszanézve nagyon egységesnek tűnt.
 
Lábas Viki
 
Köszönöm az ébresztő élményt, számomra ilyen egy igazi nagyszínpados zenekar, egy pillanatra sem esik ki a flowból, együtt hullámzik a közönséggel, közöl-és ad valamit a színpadon zseniális zenészekkel és énekessel, nem volt benne hiba. A Kis Hall úgy szólt, ahogy a nagykönyvben meg van írva, ehhez kellettek a profi technikusok és a bravúros, tanult zenészek egyaránt. Nem tudom, hogy hova tovább lehet ezt még fokozni, de ez egy olyan produkció aminek egyértelműen a döntőben a helye. Köszönöm, hogy a rengeteg tapasztalat és sokéves rutin mellett ugyanolyan alázatosan, szerényen  és kellő komolysággal álltatok neki ennek a tehetségmutatónak és kívánom, hogy a barátságotok- és ez a közös zenélés tartson ki még jó sokáig.:)
 
Lobenwein Norbert
 
Rövid leszek: 2019-ben szerintem pont így kell kinéznie, megszólalnia, színpadra állnia egy korszerű rockzenekarnak. Ja, és ilyen dalokat kell előadnia.
 
Marsalkó Dávid
 
Az egyik legjobb koncertzenekar szerintem a versenyben, jó energiák, jó dalok, karizmatikus frontember.
 
Medvegy Anikó
 
A zenekar bedobott az anyosulesre, tövig nyomta a gázpedált és nekem csak a tempót kellett birnom. Elképesztő volt amit a komplett csapat a színpadon produkált, sem idom sem kedvem nem volt filozolfalni - csak buliztam.
Kellett ez az este!
 
Patkó Béla Kiki
 
Lendületes, erőteljes produkció volt, a zenekar nagyon jól játszott, az énekes jó, hiteles és önazonos. Nagy volt az aktivitás a színpadon, az egész csapat részéről. Az előadásmód, a színpadi jelenlét hozta a rock bandáktól elvárt dinamikát. Szép munka!
 
Takács Ákos
 
A USEME szerintem pontosan az a zenekar, akiket koncerten kell hallgatni. Az az energia ami a zenészekből és a frontemberből, Bálintból árad, felrobbantotta a Kis Hall-t tegnap. Nagyon jó volt látni, hogy ilyen hangulatot is lehet teremteni egy koncerten, hogy még az sem tudott leállni egy pillantra sem, aki amúgy nem feltétlenül fogyasztja ezt a műfajt. Képzett profi zenészek, szuper erős frontember, lojális aktív közönség... Nekem a USEME nagyon bejött.