Nagyszínpad
Akvárium Klub


Szavazási időszak:
2019. május 8. 20:00-tól 2019. május 9. 20:00-ig

 
 

Nagy-Szín-Pad! elődöntő: 05.08. szerda

Koszi Janka Magyarország kiemelkedő énekesnője, aki nem csak tehetségével, de frissességével, őszinte zeneszeretetével, pozitív életszemléletével ragadja magával a közönséget. Hallhattuk már több zenekar közreműködőjeként (PASO, Subscribe, Heincz Gábor ’Biga’), a Random Trip improvizációs koncertjein is visszatérő vendég. Természetesen saját szóló projektje, a Szabó Zével közösen megálmodott KosziJanka produkció az, amiben igazán megmutathatja önmagát, és a leginkább kifejezheti érzéseit-gondolatait. Már a dalokat hallgatva is olyan életöröm-katarzisban lehet részünk, amit kevés előadó vált ki közönségéből, koncertjeiről pedig pozitív, életigenlő energiáktól feltöltődve, mosollyal az arcukon távozhatnak rajongói. 
 

Zsűri vélemények

 

Áron András 'Apey'

Nagyszerű éneklés a bájos Jankától, szintén nem az én asztalom zeneileg, de mindent megtettek azért hogy jó hangulat legyen a kishallban.
 
Boros Csaba
 
Koszi Janka kitűnő énekesnő csodás hanggal, jó zenészekkel, nagyon jó zenekarral. Jól kommunikált a közönséggel, mindent megtett, hogy ez egy jó koncert legyen, de a “feeling” valahogy nem jött le a színpadról. Talán azért, mert a dalok nem elég erősek, vagy nem ebbe a közegbe valók.
 
Lobenwein Norbert
 
Őket se láttam még színpadon ezelőtt, de a (jó)hírük elért hozzám... A Nagy-Szín-Pad! esetében az mindig fontos szempont, hogy mennyire van a levegőben egy produkció? Talán azt is mondhatnám, hogy a meghívás egyik alapja az, hogy ott legyen, beszéljenek róla az emberek, hallani lehessen róluk.
KosziJanka mostanság menőnek számít. Azok figyelnek rájuk, akiket érdekelnek az új dolgok, az igaz színfoltok. 
Janka valóban egy színfolt. A tegnapi koncert indulásakor kicsit becsuktan a szemem és elképzeltem, hogy a VOLTon vagyok (hol máshol? ☺), este 8 van, állok egy fröccsel a kezemben és egyszercsak megszólal ez a hang. Nagyon élveztem., feldobott, mosolyogtam...
De azt is be kell vallanom, hogy csak 20-25 percig, utána azt éreztem, hogy nem marasztal, nem húz magával már úgy, mint a legelején, pedig ez fordítva szokott működni... Friss még az élmény, meg kell még néznem párszor Jankáékat (meg is fogom!), de elsőre maradt bennem némi hiányérzet... Hogy mégis végig a teremben maradtam, azon sokat segített, hogy közvetlen előttem Viki Lábas és Trokán Nóra sokkal nagyobb átéléssel és mosollyal az arcukon, szemmel láthatóan imádták az egészet! Kíváncsian várom Viki összefoglalóját!
Számomra, aki még hangszert se fogott a kezében, soha, igazi csodának számít látni és hallani, ha egy zenekar megszólal, pláne, ha rendesen. Amikor azt látom, hogy egy ilyen csapatot egy varázslatos lány tart kézben, a szememnek is nehezen hiszek... :)
 
Marsalkó Dávid
 
Egy jól átgondolt, letisztult produkciót láttam tegnap, ami zeneileg sok szempontból közel áll hozzám. Janka hangja karaktert és azonnali felismerhetőséget kölcsönöz a daloknak, bízom benne, hogy hamarosan megérkezik a nagy áttörés, nagyon megérdemelnék.
 
Medvegy Anikó
 
Nagyon örülök, hogy Janka részt vesz a versenyben – nagyon hiányzott a női energia és ő ezt tökéletesen megjelenítette a színpadon. A személyisége 100%-ban átjött a képernyőn, Jankát szereti a kamera és öröm nézni, ahogy lubickol ebben a szeretetben. Örülök, hogy láttam egy teljes koncert programot tőle, szurkolok neki, hogy igazán átütő slágerei szülessenek a jövőben, hogy legyen mit dúdolni egy Nagyszínpad előtt.
 
Patkó Béla Kiki
 
Érdekes hangzásvilág, kedves, bájos előadó, aki jól is énekel, de a produkció nem volt olyan karizmatikus, mint a másik zenekaré.
 
Takács Ákos
 
A zenekar nagyon egyben van, hallgattam volna még őket bőven, nagyon tetszett, amit hallottam. A Janka színpadi jelenléte és hangja pedig eddig sem volt kérdéses számomra. Ami miatt nem adok több pontot, az két dolog: nem vagyok biztos benne, hogy a tegnap látott produkció megállná a helyét egy nagyszínpadon, valamint a koncepció kicsit nekem még hiányzik a produkcióból, több irányt észrevettem náluk, de szerintem még általuk sincs eldöntve, hogy melyik lesz a végleges.