Nagyszínpad

A NAGY-SZÍN-PAD! 2019 Győztese:

 

 

MIRŐL SZÓL A NAGY-SZÍN-PAD?

 
A Nagy-Szín-Pad! kizárólag meghívásos alapon működik, a szervezők nem fogadnak el jelentkezést. Olyan előadók és zenekarok vesznek részt a versenyben, akik klubszinten már bizonyítottak és népes rajongótáborral rendelkeznek. A Nagy-Szín-Pad! nem tehetségkutató, hanem tehetségMUTATÓ, egyfajta katapultként is szolgálhat azok számára, akik eddigi karrierjük során már bizonyították a nagyszínpad-érettségüket, megalapozták a jövőjüket, csak a nagy áttörés lehetőségére várnak.
 
Száznál is több koncertszervezőtől, producertől, újságírótól, zenei szerkesztőtől érkeznek ajánlások azokról a zenekarokról és előadókról, akik önerőből jutottak el teltházas klubkoncertekig, vagy éppen rádióban és YouTube-on népszerű dalokig. Egy nagy létszámú kör közülük választja ki azt a nyolc előadót, akiket meghívnak a versenyre. 

Hatodik alkalommal indul a koncertező előadók legrangosabb hazai versenye, a Nagy-Szín-Pad!

 

A 2019-es mezőnyt a

alkotja.

 

Korábbi évek fellépői

 
2014-ben a Mary Popkids, 2015-ben az Ocho Macho, 2016-ban a Bohemian Betyars, 2017-ben a Lóci játszik, 2018-ban pedig az Apey the Pea nyerte meg a versenyt, de büszkék vagyunk arra, hogy olyan produkciók is részesei voltak a Nagy-Szín-Pad!-nak, melyek azóta valódi nagyszínpados sztárokká, headlinerekké váltak - ilyenek például a  Halott Pénz, Szabó Balázs Bandája, a Margaret Island, az Ivan & the Parazol és a Cloud9+ is.
 

A verseny főtámogatója: