Nagyszínpad
Akvárium Klub


Szavazási időszak:
2019. május 9. 20:00-tól 2019. május 10. 20:00-ig

 
 

Nagy-Szín-Pad! elődöntő: 05.09. csütörtök

A Jánosi „Cicó” Szabolcs alapította, pop/rock stílusban játszó Nomad zenekar 2012. óta aktív résztvevője a hazai koncert-életnek. Számos országos turnéval a hátuk mögött nyugodtan mondhatjuk, hogy az egyik legaktívabb koncertzenekar az országban. 
 
A folyamatos koncertezés mellett rögzített negyedik lemezük 2018. októberében jelent meg „Új remény” címmel, mely a MAHASZ eladási lista 11. helyén nyitott. A lemez meghozta a csapat számára a második Fonogram jelölést az év hazai modern pop-rock albuma vagy hangfelvétele kategóriában.
 
„A remény hídjai” című dal, mely A DAL 2019-es szériájában egyenes ágon jutott a legjobb 18 közé, kitartóan tanyázik a Petőfi TOP40 felső házában. 
 
 

Zsűri vélemények

 
Boros Csaba
 
Úgy érzem, hogy a második nap erősebb volt, mint az első. Két profi produkciót láthattunk. A Nomad igazi koncertzenekar, élőben jobbak, mint CD-n! Az első perctől igazi koncerthangulat volt, négy ember HD sávok nélküli, tiszta, profi muzsikája nagyot ütött, nagyon erős volt. Marci vérbeli frontember, a többiek kitűnő zenészek, árad belőlük a természetes őserő. Ilyen egy igazi nagyszínpados zenekar! Ja, és jók a dalok! Nem mindegy!
 
Marsalkó Dávid
 
Szimpatikus banda, és a rockosabb vonalak is abszolút a kedvenceim. Viszont sok hasonló zenekart ismerek a hazai rock életből, valami hiányzik nekem amitől igazán egyedivé tudna válni.
 
Medvegy Anikó
 
Már a Dalban is nagyon szimpatikus volt nekem a zenekar és a rádióból dallamtapadással kívülről fújom a Remény hidjait, szóval nyugodtan mondhatom, hogy egy ismerős csapat koncertjén éreztem magam - úgy is, hogy nem a rockkoncertek azok, amiket én tipikusan látogatok.
A fiúk/urak nekem nem okoztak csalódást, lelkesek, energikusak, hangosak voltak - teljesen önazonos és őszinte volt mind a produkció és minden megnyilvánulásuk.
 
Patkó Béla Kiki
 
A hangszeresek nagyon együtt voltak, jól játszottak, jó volt a zene. Természetes, ösztönös volt a megjelenésük. Frontemberük jól kommunikált a közönséggel, érezhették, hogy fontosak a zenekar számára. Az éneket néha bizonytalannak, hamisnak éreztem.
 
Takács Ákos
 
A Nomadban nagyon szimpatikus nekem, hogy az egyik legtermészetesebb zenekar. Nem akarják megjátszani magukat, ösztönös az egész, egyszerű, de hiteles. Elég sokszínű az idei mezőny, ehhez ők is masszívan hozzájárulnak. Pontosan emiatt elég nehéz és egyben értelmetlen is összehasonlítani őket egy populárisabb zenekarral, pl. a FTF-val, de nem is ez a cél feltétlenül.